Štampaj
OBJAVLJENO: 24.10.2022.

Putovanje učenika OŠ „Oktoih“ vozom do Nikšića

Željeznički prevoz Crne Gore AD Podgorica imao je veliko zadovoljstvo da 19. i 20. oktobra ugosti više od 220 učenika trećeg razreda OŠ „Oktoih“ koji su sa svojim razrednim starješinama iskoristili benefite promotivnih cijena karata na relaciji Podgorica – Nikšić – Podgorica za organizaciju izleta „Pozdrav jeseni“.

Tokom ove edukativno-zabavne posjete, mališani su imali priliku da saznaju više o zanimanjima na željeznici, željezničkom saobraćaju i bezbjednom ponašanju učesnika o saobraćaju, vozovima i načinu na koji oni funkcionišu, a posebno zadovoljstvo bila je prilika da uđu u upravljačnicu voza i razgovaraju sa mašinovođama koji su ljubazno i strpljivo odgovarali na sva njihova pitanja.

Zahvaljujemo učiteljima OŠ „Oktoih“ i roditeljima što su odlučili da za ovaj izlet koriste usluge Željezničkog prevoza, kao i na ukazanom povjerenju. Drago nam je da su djeca uživala u putovanju, a nadamo se da će ovakvih posjeta biti još više te da ćemo kod najmadjih probuditi ljubav ka ovom ekološkom vidu prevoza.

×