Štampaj

Novosti

Putovanje učenika OŠ „Oktoih“ vozom do Nikšića

ŽPCG AD Podgorica imao je veliko zadovoljstvo da 19. i 20. oktobra ugosti više od 220 učenika trećih razreda OŠ „Oktoih“ na putovanju od Podgorice do Nikšića.

opširnije

Obavještenje o organizaciji željezničkog saobraćaja tokom vikenda 22.10 i 23.10

Zbog izvođenja radova na pruzi, dana 22.10.2022. i 23.10.2022, biće organizovan alternativni prevoz autobusima na relaciji Virpazar-Bar za vozove br. 6101 i 6153, kao i na relaciji Bar-Virpazar za vozove br. 6152 i 6154.

opširnije

Potpisan nacrt Kolektivnog ugovora i Pravilnik o sistematizaciji

Odbor direktora ŽPCG i predstavnici reprezentativnih sindikalnih organizacija potpisali su danas nacrt Kolektivnog ugovora, a donešen je i pravilnik o sistematizaciji i organizaciji radnih mjesta.

opširnije

OBAVJEŠTENJE O PRODUŽENOM VREMENU PUTOVANJA NA RELACIJI PG – BR – PG

Zbog laganih vožnji i radova na infrastrukturi vrijeme putovanja lokalnih vozova na relaciji Bar – Podgorica i Podgorica – Bar produženo je 30 min.

opširnije

Željeznički saobraćaj normalizovan

Obavještavamo putnike da je željeznički saobraćaj koji je bio u prekidu zbog havarije na kontaktnoj mreži kod stanice Trebješnica normalizovan.

opširnije

Usljed nestanka napona na kontaktnoj mreži organizovan alternativni prevoz

Usljed havarije na kontaktnoj mreži na željezničkoj infrastrukturi Crne Gore u stanici Trebješica organizovan je alternativni prevoz autobusima

opširnije

Produžen period važenja promotivnih cijena na relaciji PG-NK-PG

ŽPCG sa zadovoljstvom obavještava korisnike svojih usluga da je period važenja promotivnih cijena karata na relaciji Podgorica-Nikšić-Podgorica produžen.

opširnije

ZIMSKI RED VOŽNJE MEĐUNARODNIH VOZOVA

ŽPCG AD Podgorica obavještava korisnike svojih usluga da počev od 19/20.09.2022. godine stupa na snagu zimski red vožnje 2021/2022 na relaciji Bar – Zemun –Bar.

opširnije

Normalizovan željeznički saobraćaj

Obavještavamo korisnike naših usluga da je željeznički saobraćaj na pruzi Podgorica - Bar - Podgorica normalizovan.

opširnije

Obavještenje za putnike

Usled iskliznuća teretnih kola na izlazu iz stanice Podgorica prema Baru, uveden je prevoz autobusima na relaciji Podgorica-Bar-Podgorica za vozove 6165 i 6156 do normalizacije saobraćaja.

opširnije

×